Κλείστε εδώ ραντεβού 210 6924682

Βασίλης Γεωργαλάκης - Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής

Βασίλης Γεωργαλάκης - Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής

main photo

Βασίλης Γεωργαλάκης Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής

Γεννήθηκα και μεγάλωσα

στην Αθήνα.

Αφού τελείωσα την Ιατρική Σχολή, εξάσκησα την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Αγροτικό Ιατρείο του Αγ. Κωνσταντίνου Φθιώτιδος. Ειδικεύτηκα στην Παθολογία στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, στην Νευρολογία στο 1ο ΙΚΑ Αθηνών και στην Ψυχιατρική στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής σε τρία διαφορετικά τμήματα: 10ο ψυχιατρικό τμήμα οξέων περιστατικών, μονάδα απεξάρτησης 10ο αλκοολικών και στο ψυχογηριατρικό τμήμα. 

Έλαβα ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση στη Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Θεραπεία στο Αιγινήτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο και στην Θεραπεία Σχημάτων στην Αμερική στο Cognitive Therapy Center of New Jersey and the New Jersey Institute for Schema Therapy με τον Jefrey Joung και την Wendy Behary όπου έλαβα το Advanced Training Certification στην θεραπεία σχημάτων. 

Επίσης έχω λάβει την  εξιδικευμένη γνωσιακή-συμπεριφοριστική εκπαίδευση στην ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή για παιδιά και ενήλικους στο UCLA απο το International OCD Foundation, Los Angeles,CA

 

 

Είμαι μέλος

  • του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
  • του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου 
  • της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.
  • Πιστοποιημενος  θεραπευτης απο το  international society of schema therapy-ISST.
  • Πιστοποιημενος θεραπευτης ενηλικων και παιδιων απο το International OCD foundation

Έχω λάβει μέρος σε σειρά επιστημονικών δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων σε ξένα και ελληνικά περιοδικά, όπως επίσης και σε ψυχιατρικά και σε ψυχοθεραπευτικά συνέδρια.

Επίσης έχω λάβει εκπαίδευση στην mindfulness (ενσυνειδητότητα) και στο πρόγραμμα μείωσης του άγχους στο San Francisco και στο Omega institute of New York απο το center for mindfulness in medicine,health care and society- University of Massachussets medical school , όπως και στο mindfulness based cognitive therapy με τον Zindel Segal.

Κατά το παρελθόν έχω εργασθεί ως ψυχίατρος σε ιδιωτική κλινική.

Σήμερα είμαι υπεύθυνος ψυχίατρος σε 2 δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και διατηρώ ιατρείο στην Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

signature